דיני עבודה
יחסי העבודה הינם תורה רחבת היקף העומדת בפני עצמה אולם נושקת להוראות חוק ותחומים נוספים של עולם המשפט. העיסוק במשפט העבודה מחייב הבנה מיוחדת והכרת התחום על בוריו ועל גווניו השונים.
לשם הדוגמא, עקרון השוויון בין המינים בתחום יחסי העבודה. החוק אוסר על אפליה בקבלה לעבודה, בתנאי עבודה ועוד. על המעסיק חלה החובה לנהוג בשוויון כלפי כל עובדיו.
ככל שעובד טוען להפליה ביחס לקבלה לעבודה, או לענייננו לתנאי עבודה – עליו להוכיח אך כי נתקיימו בו התנאים או הכישורים שקבע מעביד – ואז יועבר הנטל למעביד להוכיח שלא פוטר מחמת אחת העילות האסורות לפי החוק.
כך למשל, איסור פיטורי עובדת בהריון הנעשים בניגוד להוראות החוק בטלים מעיקרם, והעובדת תהא זכאית לפיצוי בגובה השכר שהיתה מקבלת לו המשיכה בעבודתה בתקופה שעד ליום הלידה, וכן לתשלום כל הזכויות שהיתה יכולה להיות זכאית להם מטעם המוסד לביטוח לאומי (למשל, דמי לידה או דמי אבטלה), אם אלה לא שולמו לה בשל אותם פיטורים.
בהקשר זה, ראוי לציין גם את החוק למניעת הטרדה מינית אשר הכניס תיקון עקיף לחוק שוויון הזדמנויות, הדן בפגיעה על רקע הטרדה מינית בעבודה. כך, עומדת לעובדת האפשרות לתבוע את המטריד מכח שני החיקוקים – הן מכוח החוק למניעת הטרדה מינית והן מכוח חוק שוויון הזדמנויות
למשרדנו ניסיון רב בייצוג עובדים, מעבידים, פגיעה זכויות עובדים, וכן תביעות עובדות בתקופת הריון. בנוסף, עוסק המשרד במתן חוות דעת בתחום יחסי עבודה, הכנת חוזי עבודה ובדיקתם וכן במתן הרצאות בתחום יחסי העבודה, תוך התמקדות בחוק לאכיפת שמירה על זכויות עובדים